Rita Ora márkájú forrólevegős hajformázóról (Lidl) mi a véleményetek? Kinek mennyire vált be?
Sziasztok!
Erre a Lidl-s termékre lennék kíváncsi:
Valaki használta már, mennyire vált be?
Nekem arra kellene, hogy egyenesre tudjam beszárítani a hajam, és hogy lehetőség szerint el tudjam utána hagyni a hajvasaló használatát. A körkefe + normál hajszárító kombinációhoz béna vagyok, 2 kéz nekem nem elég hozzá :D
Most elvileg a forgófejes változat is elérhető lesz, de sztem sima szárításhoz jó az amit linkeltem.
#1 Köszi a válaszod, sajnos már csak péntek du-n olvastam. Délelőtt mentem vásárolni és megvettem én is a hajformázót, gondoltam 10e Ft, ha mégsem jó, akkor azért nem bukok vele olyan sokat.
Végül mégse azt választottam, amit linkeltem, hanem a forgó fejeset. Ugyanis rájöttem, h az is csak akkor forog, ha én akarom. Illetve ennek kisebb volt a feje (a simának sokkal nagyobb volt és nekem kb vállig érő hajam van, féltem, h ehhez túl nagy lenne) A forgós verzióhoz tartozik még egy másik típusú kefe is.
Azóta ki is próbáltam és így elsőre szupernek tűnik ez is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!