Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kérhetek frizura ötleteket?...

Kérhetek frizura ötleteket? Új fazonra vágyok, valami színt is újítanék. Kép lent

Figyelt kérdés
[link]

2023. jan. 10. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért óvatosan a drasztikus valtoztatasokkal. Nagyon rosszul is elsulhet.

Igazából hosszból bármit lehet. Kérdés, hogy meg akarod-e tartani vagy lehet rövidebb is.

Egy lépcsős vagy longbob jó fazon lehet. Esetleg frufruval is fel lehet dobni.

Ami a színt illeti szerintem felejtsd el a sötét színeket. Boszorkányossá tenne.

A te alapodban mutat a legjobban a melir(legyen az balayage, babylights vagy air touch technika). Én inkább ilyen iranyba mennék.

2023. jan. 10. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
En roviditenem, ilyan vallig erore. Frufrut is vagnek, meg olyan wolf cut jellego layeres frizurat. Szoke maradhat, az nagyon jol all.
2023. jan. 10. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Narancsosabb, rezesebb vörik jól állnának?
2023. jan. 10. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem az erős vörös hanem az ilyen halvány vörös esetleg egy rövid frizurahoz meg jól is passzol.

Ez a szín esetleg?

[link]

2023. jan. 10. 20:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) egyelőre frufrus longbobra esett a választás, holnapra időpontom is van :)
2023. jan. 10. 20:49
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon boldog vagyok, jó tanácsokat adtatok, köszönöm szépen :*
2023. jan. 11. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!