Kémiai hámlasztó + arcradír együtt?
Figyelt kérdés
Radírozás után tettem kémiai hámlasztót az arcomra. Most úgy vettem észre nagyon kiszárította, hámlik, feszül is. Kentem krémet utána. Mikor fog kb elmúlni? Nem marad nyoma?2023. jan. 8. 23:25
1/4 anonim válasza:
Tudod mi értelme van a hámlasztónak?
Pár nap és jobb lesz
2/4 anonim válasza:
Hámlasztó mellett semmi értelme sincs bőrradírt használni. Vagy egyik vagy másik, a kettő együtt nem.
3/4 anonim válasza:
Troll vagy?Ha ez igaz, minek csinálod?Minek szándékosan túlhámlasztani?Minek két hámlasztó egymás után?Ilyen ronda akarsz lenni?
4/4 anonim válasza:
Hát, ez elég butaság volt. Konkrétan ugyanaz a kettő dolog, csak a bőrradír fizikai hámlasztó. Persze, hogy kikészült a bőröd, hiszen teljesen szétroncsoltad a barrieredet, sérült a bőröd felső rétege.
Egy ideig most ne használj rá semmilyen aktív hatóanyagot, csak hidratáló, nyugtató termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!