Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha összekeverek 2 hajfestéket,...

Ha összekeverek 2 hajfestéket, az mindig rosszul sül el?

Figyelt kérdés

ilyen hajszínt akarok elérni, csak kicsit sötétebbet:

[link]

ha veszek egy ilyet és összekeverem ezzel:

[link]

(ez meg túl sötét)

abból katasztrófa lenne, ha ezt a két festéket összekeverném? vagy olyan színt kapnék, mint az első, csak sötétebbe?

(légyszi ne írjátok, hogy válasszak eleve olyan színt, mint amit akarok, mert a 2. festék már megvan és fel akarom használni, ha már van.)

2010. okt. 2. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát...én nem tudom,hogy jó ötlet-e összekeverni két festéket,de ha arra vetemednék, én világosabbal keverném össze a 2.at,hogy olyasmi legyen ,mint az első.Mert ha a te tervedet csinálod meg,akkor biztos,hogy sötétebb lesz,mint amilyet akarsz.
2010. okt. 2. 19:09
 2/5 A kérdező kommentje:

félreértettél, vagy én írtam rosszul:

nem akarok olyan világosat, mint az első, de olyan sötétet sem, mint a 2., tehát a közöttit szeretném elérni, ezért gondoltam, hogy így el lehet érni.

2010. okt. 2. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:

vannak kimondottan olyan festékek, amik keverésre valók..

inkább olyat vegyél, én ezzel nem kisérleteznék

2010. okt. 2. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:

jahj nem,bocsi,nem olvastam el elég figyelmesen....

de én akkor sem az elsővel keverném össze a 2-at,mert az sztem túl sötét lenne...de nem tudom...

2010. okt. 3. 10:31
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

de összekevertem és hála az égnek életem leggyönyörűbb hajszínét kaptam :)

2010. okt. 5. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!