Mivel fehérithetném ki a bőrömet tartósan? (persze miközben nem ér a nap, tudom hogyha ér lebarnulok)
Ez jó kérdés, én is fehéredni szeretnék... persze én fehér vagyok, de sajna az arcom nem egészen. Én citrommal fehérítem. De sokszor veszek világos alapozót (light) a legfehérebbet, az pont olyan mint a testemen a bőröm...
Te alapból is kreol vagy? Mert én nem, csak az arcom picit sötétebb (ivory színű alapozó az jó rá) már mert mindig érte a nap és sokat napoztam is régebben.
Ha kreol vagy, akkor szerintem nem lehet világosítani, csak ha rákensz vmi világosabb alapozót:(
De ha sokat napoztál, akkor kifakulhatsz egy idő után...
De én is kíváncsi lennék,van e erre valami.
Léteznek bőrfehérítő készítmények - de ezeket nálunk nem lehet kapni, mivel az EU által tiltott vegyi anyagokat tartalmaznak.
A káros hatásokról több esetet is számon tartanak főként a keleti országokban, ahol az egészen sötét bőrű nők is drasztikusan foltos arcbőrt tudhatnak ma a magukénak.
Sztem annál, amilyen alapból, nem lesz fehérebb, csak ha nagyon drasztikus anyagokat használsz. Egyébként az édesgyökér és a medveszőlő fehéríti a bőrt, mert meggátolja a melanin szintézist. De sztem csak külsőleg érdemes alkalmazni, mivel medveszőlőt csak 1 hétig, az édesgyökeret meg max 6 hétig lehet belsőleg alkalmazni.
Amúgy meg sok bőrradír és télen is 50-es alapozó (mivel akkor a legmagasabb az uv sugárzás, még felhős időben is).
Ha amúgy nem engeded barnulni, akkor mivel a bőr folyamatosan cserélődik, egy pár hónap alatt eléred a maximális fehérséget minden mesterséges anyámkínja nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!