Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel fehérithetném ki a...

Mivel fehérithetném ki a bőrömet tartósan? (persze miközben nem ér a nap, tudom hogyha ér lebarnulok)

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretnm ezt tudni :(
2010. okt. 2. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó kérdés, én is fehéredni szeretnék... persze én fehér vagyok, de sajna az arcom nem egészen. Én citrommal fehérítem. De sokszor veszek világos alapozót (light) a legfehérebbet, az pont olyan mint a testemen a bőröm...

Te alapból is kreol vagy? Mert én nem, csak az arcom picit sötétebb (ivory színű alapozó az jó rá) már mert mindig érte a nap és sokat napoztam is régebben.

Ha kreol vagy, akkor szerintem nem lehet világosítani, csak ha rákensz vmi világosabb alapozót:(

De ha sokat napoztál, akkor kifakulhatsz egy idő után...

De én is kíváncsi lennék,van e erre valami.

2010. okt. 2. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Léteznek bőrfehérítő készítmények - de ezeket nálunk nem lehet kapni, mivel az EU által tiltott vegyi anyagokat tartalmaznak.

A káros hatásokról több esetet is számon tartanak főként a keleti országokban, ahol az egészen sötét bőrű nők is drasztikusan foltos arcbőrt tudhatnak ma a magukénak.

http://www.youtube.com/watch?v=sanmJoYT7tg

2010. okt. 2. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sztem annál, amilyen alapból, nem lesz fehérebb, csak ha nagyon drasztikus anyagokat használsz. Egyébként az édesgyökér és a medveszőlő fehéríti a bőrt, mert meggátolja a melanin szintézist. De sztem csak külsőleg érdemes alkalmazni, mivel medveszőlőt csak 1 hétig, az édesgyökeret meg max 6 hétig lehet belsőleg alkalmazni.

Amúgy meg sok bőrradír és télen is 50-es alapozó (mivel akkor a legmagasabb az uv sugárzás, még felhős időben is).

Ha amúgy nem engeded barnulni, akkor mivel a bőr folyamatosan cserélődik, egy pár hónap alatt eléred a maximális fehérséget minden mesterséges anyámkínja nélkül.

2010. okt. 2. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány ha a kreol alatt azt érted...Egész nyáron kint voltam a napon és sötét lettem de amilyen lassan barunulok olyan lassan is fakulok és hát fel szeretném gyorsitani a fakulást mert nagyon nem megy nekem ez a sötét bőr sajnos...Alapból világos a bőrőm,olyat szeretnék mint ami azokon a részeken van amit nem ért a nap.
2010. okt. 2. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Hallotam még a citromot is de azt már kipróbáltam régebben a szeplőimre és nem sokat segitettek(habár most azok eltüntek)
2010. okt. 2. 18:53
 7/7 A kérdező kommentje:
A medveszőlő termését vagy levelét kell megfőzni am?
2010. okt. 2. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!