Repedezett sarokra mit hasznaltok?
Figyelt kérdés
Vettem Sholl sarokreszelot, es sarok apolo kremet is. Ideig-oraig hat, de aztan ujra repedezett a sarkam, ti hogyan apoljatok?2008. dec. 26. 16:20
1/10 anonim válasza:
Pedikűrös tudja csak helyrehozni, pengével szépen lekaparja az elhalt részt, utána már jó a scholl szarvasfaggyús krémje.
2/10 A kérdező kommentje:
Koszi, akkor majd elmegyek.
2008. dec. 26. 17:04
3/10 anonim válasza:
én az AVONben vettem egy krémet, ha érdekel leírom a nevét is, azt hazsnálom és sokkal szebb a sarkam, de vehetsz top shop ped egg-et is :D ha van rá elég pénzed
4/10 anonim válasza:
semmi képpen ne az AVON, A SZARVASFAGGYÚ HELYREHOZZA,DE EGYSZER ELÖTTE,KELL EGY PEDIKŰR.Utána már csak kenegeted.Én pedikűrös vagyok így adom a tanácsot.Zsu
5/10 A kérdező kommentje:
Koszi a tanacsot, Avon-t nem veszek!
Ha elmegyek pedikuroshoz, akkor utana milyen idokozonkent lenne jo elmenni hozza?
2008. dec. 26. 20:03
6/10 anonim válasza:
Igyál sok vizet, én úgy tudom a repedezett sarok a vízhiányosság jele
7/10 anonim válasza:
Én az első válaszoló vagyok. Hozzám havonta egyszer jön a pedikűrös. Anyukámnak borzasztó csúnya volt a sarka, másfél milis berepedezések voltak rajta, annyira tönkre volt menve. Kétszer volt itt a pedikűrös mire rendbehozta, le tudta szedni az elhalt részt, de havonta kell csináltatni, főleg nyáron, mikor szinte mindig mezítláb vagyunk. Szarvasfaggyús kérmet meg minden este fürdés után. ÉN többször alszom úgy, hogy krém, rá zokni, ez is sokat segít a megelőzésben.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi!
2008. dec. 28. 03:14
9/10 anonim válasza:
nekem pedikürös azt mondta hogy csak végső esetben pengéz mert egy pár napig szép persze, de rosszabb lesz töle. ha sokat pengéz sose lesz már rendes újra, mutatott reszelőt hogy azzal reszeljem meg krém (én avonosat használom szerintem jo)...nekem rendbejött
ja és balerinacipőtől jött ki nekem ...azt se hordok azota:S
10/10 anonim válasza:
Nekem is az a gondom, hogy vékony a bőröm, szóval nincs mit leszedni és nagyon száraz-repedezett. Nekem régebben az Avonos bevált, most Sana-t vettem, talán ez nem annyira jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!