Melyik a legjobb babapúder / babypúder (mint szárazsampon) sötétbarna hajra?
Keresek drogériában vagy máshol kapható babypúdert szárazsamponnak. Sötétbarna a hajam.
Sajnos nekem a szárazsamponok nem váltak be mert “szaga” van, drága és kevés is van benne. Tudtok valami jó màrkát amit könnyen el lehet dolgozni és működik meg sok is van benne? Köszönöm.
A szárazsamponok legfőbb alapanyaga a kukoricakeményítő. Ez szívja magába a zsírt. A többi csak ilyen kiegészítő adalékanyag, csomósodásgátló, parfüm, színezék, gombaölőszer, sugárzó izotóp, lehallgatóchip.
Veszel keményítőt, rászórod, örülsz.
Lehet kapni a DM-ben színezett szárazsampont sötét hajra, nem drága kb 600-700 ft és sok van benne. ÉN ezzel szoktam nyerni 1-1 napot ha lusta vagyok hajatmosni +szárítani+vasalni stb stb stb.
A babapúder az nagyon nem lesz jó, pláne sötét hajra, hacsak nem akarod ilyen rokokkó rizsporos paróka stílusban nyomatni. 🤭😂
Nekem Batiste márkájú van, abból van több illat, és kb egy évet kibír, nem tudom felétek kapni-e.
5- Igen, Ausztriában a Bipában (sajátmárkás szóval nem is drága) van egy nagyon jó barnahajúaknak. Ha kint vagyok mindig betárazok.
Amit te linkeltél viszont nem jó sötétbarna hajra…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!