Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tapasztalatok az ózonos...

Tapasztalatok az ózonos arctisztítóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Használta már valaki, milyen eredménnyel?
2008. dec. 26. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a kozmetikusom szokta alkalmazni, még most is amikor elmegyek hozzá. Arctisztítás után használja. Mostmár kulönösebb eredményt nem látok, de amíg pattanásos volt az arcom, én minden másnap is szoktam járni ózonra, mivel lehúzta a gyulladást. Én csak dicsérni tudom :)
2008. dec. 26. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Én itthonra vettem egyet kb. egy éve. Az elején rendszeresen használtam, naponta max 5 percet! Most már csak akkor használom, ha látom hogy egy patti elő akar jönni. Nekem kevert típusú a bőröm, és T vonalban zsíros. De úgy tudom, hogy minden bőrtípusra megfelel.

És a legjobb, hogy ha magasabbra állítod a fokozatot, akkor mélymasszázsként is funkcionál, serkenti a véráramlást ( nem leszel piros, nyugi), fertőtlenít! Az Media Marktban vettem 12 900.- ért.

2009. jan. 1. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
a fokozatok azon mire jók? az erősebb jobban csíp? még nem mertem kipróbálni maxon :$
2009. jan. 4. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindegyik fokozatnak más a funkciója. Az alacsonyabbak fertőtlenítenek ( nem mennek olyan mélyre, csak a bőr felszínén "tevékenykednek"), a magasabb fokozaton pedig mélymasszázst csinál, tehát az alsó rétegeket is megmozgatja. Nekem nem szokott kellemetlen lenni. Csípni persze csíp, de csak egy kicsit. És nem szabad naponta 5 percnél többet használni.
2009. jan. 7. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!