Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Roaccutan és Diane szedésekor...

Roaccutan és Diane szedésekor mennyi idő alatt tisztul le az arcbőr?

Figyelt kérdés

Légyszi a kérdésre válaszoljatok!

Egy hónapja szedem a két gyógyszert, de egyelőre sajnos nem sokat javult az akném :(

2008. dec. 26. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
ROACCUTANT NE SZEDJ. TÖNKRE VÁGJA A MÁJAD ÉS IGAZ, H 2-3 HÓNAPON BELÜL LESZÁRÍTJA A PATTANÁSOKAT, DE UTÁNA NAGYON SZÁRAZ LESZ A BÖRÖD!!!!! SOK ISMERŐSÖM RÁFÁZOTT MÁR VELE...
2008. dec. 28. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én véleményem pedig az, hogy ne szedj Diane 35-öt. Könyörögve kérlek!!!!!!!!!!!!!!

Pattanásos volt a bőröm, elkezdtem szedni, rendbehozta pár hónap alatt, aztán egy másfél év múlva le akartam állni, abbahagytam a szedését,és soha nem látott zsíros, undorító, gyullad bögök jelentek meg a hátamon, drasztikusan lefogytam, eltűntek a melleim. Most újra elkezdtem szedni, visszajötte rám egy-két kiló, újra tisztul a hátam,de közben tudom, hogy ennek semmi, de semmi értelme.. Ez egy ÖRDÖGI KÖR, amiből nem tudsz kimászni, egy szánalmas gyógyszer, ami tönkretesz mindent!!!

Ezeket főleg azért mondom, mert:

1. kb tíz ismerősöm van, aki ezt szedte/szedi, és uez a véleményük, csak felénél hajhullás is jelentkezett leálláskor

2. az orvosom szerint nem tisztázottak a májra tett hatásai

3. egy régi, 60-as évekbeli gyógyszer, aminek ha megnézed a haszn. utasítását, egy héti törölhetnéd vele a popódat, olyan hosszú- ez már régen rossz.

Tehát: amíg elkerülhető a szedése (nem olyan durva a bőröd), inkább szedj mást, vagy beszéld meg a bőrgyógyászoddal!

2008. dec. 28. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

Ja, bocsi, most látom, hogy már szeded.

Egyszerre a kettőt?? Ez hogy lehet? Nem durva picit?

Egy hónap alatt nem fog változni, mind a kettő KÚRA, ami azt jelenti, hogy min. 3-4 hónap FOLYAMATOS szedés után várható javulás, fél év után teljes megszűnés.

(abbahagyása után pedig újra kipattanásosodás)

2008. dec. 28. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én 4 évvel ezelőtt szedtem ezeket.A roacuttant szedették velem fél évig,csak 3 hónap az engedélyezett,de a dokim az egy állat volt és szedette velem.a bőröm fél év múlva is tele volt pattanásokkal,és annyira száraz lett,hogy rendesen hámlott (még a számról is a bőr),nagyon durva volt.A másik,hogy annyira fáradékony lettem ettől a gyógyszertől,hogy asuliban is elaludtam.Önkényesen abbahagytam és 1 hét után gyönyörű szép lett a bőröm.A Dianét még szedtem 3 évig,de azzal nem volt semmi bajom.Nem azt mondom,hogy pattanás nélküli vagyok,de 1-2-t ki lehet bírni.A Roacuttant ne szedd!!A májat nagyon tönkrevágja,tudom és tapasztaltam.És tényleg meddővé tehet.Én akkor fogytam 6 kg-ot 2 hónap alatt,MERT nem bírtam egyszerűen enni.GONDOLD EZT ÁT,NAGYON KÉRLEK!!!
2008. dec. 30. 01:29
 5/5 anonim ***** válasza:
92%

Én inkább Roa-párti vagyok.Szedtem dianet is (szintén erre) de abba kellett hagynom,és olyan szépen belepiszkált a hormonháztartásomba,hogy öröm volt nézni!!!Közel egy évig nem volt menstruációm...másik meg az,hogy annyit nem is használt.

Roánál elvileg az első hónapokban romlik,majd fokozatosan javul (bár nálam ez nem így volt...de én mindenben különc vagyok)

2009. szept. 24. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!