Tetszik neked az ilyen rövid haj? Levágatnád ilyenre?
2022. dec. 19. 06:15
11/40 anonim válasza:
Van olyan, hogy valakinek ez jól tud állni, a képen látható csajnak is jól áll szerintem, de magamon nem tudom elképzelni, nem jó hozzá a fejformám meg mindig is hosszú hajam volt.
12/40 NTBS válasza:
Nekem nem tetszik. De ez ízlés kérdése.
14/40 Sunshinedoll válasza:
Tetszik más nőkön, de nekem nem állna jól.
16/40 anonim válasza:
Nem. Tipikus tiktok tini, divat feminista leszbikus lányok csináltatbak öcsi frizurát.
17/40 anonim válasza:
Sajnos szerintem ez csak a nagyon szép arcú, tökéletes fejformájú lányoknak áll jól. A többin kiemeli a hibákat, és úgy néz ki, mintha Auschwitz-ból szökött volna.
18/40 anonim válasza:
Ilyesmit én is nagyon csináltatnék, de nincs hozzá elég bátorságom sajnos. Ha lenne ennél egy picivel rövidebb változatban nekem jobban tetszik ez a frizura.
20/40 anonim válasza:
Ez olyan csajoknak áll jól, akiknek tényleg gyönyörű arcuk van, tudnak hozzá szépen sminkelni és ez mellett tudnak nagyon nőiesen öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!