Szerintetek ciki, ha valaki nem csinál semmit a hajával, pl nincs kiegyenesítve?
Az enyém meg szögegyenes, de begöndörítem, hogy direkt kunkorodjon. :-D
Na ehhez mit szólsz?
Én már annyira nem foglalkozom ezzel, hogy nagyon..
Régebben főleg, mikor tini voltam, képes voltam majdnem minden nap vasalni a hajam. Egyetem elején meg hullámosítottam a végét. Alapból hullámos a hajam, de mindenki tudja, hogy a természetes az kócosabb.
Na aztán nem lett ilyenekre időm: egyetem, munka, háztartás stb. és elkezdtem ezt leszrni.
Vagy felkötöm, felkontyozom, vagy csak kiengedem mindegy. Hagyom természetesen, tönkre tenni se akarom már jobban.
Ha ápolt, akkor nincs vele baj. Ha kicsit zsíros néha, az is érthető, természetes dolog.
Viszont Ha ápolatlan, tiszta zsír/korpás nagy lenövés van rajta, vagy 10 centi töredezett az alja az undorító igénytelenség.
Nekem is csak a hossz alsó fele göndörödik, évekig én sem vasaltam, úgy is szép ápolt volt. Most már vasalom, mert nekem így jobban tetszik, de ne mások szavára adj!
Ha neked jó így legyen így. Egy a lényeg: Ápolt legyen!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!