Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért érzem úgy, hogy a...

Miért érzem úgy, hogy a göndör hajam ciki?

Figyelt kérdés
Sokszor látok ilyen vagány csajokat ésmindegyiknek egyenes a haja,én meg olyan "cikinek" érzem magam,mert göndör :S vagis nem épp göndörgöndör,hanem erősen hullámos.Én cikinek tartom,főleg mert nem is tudom hogy hordani és mindig összevissza áll,nekik meg...:(
2010. szept. 30. 20:18
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
amúgy 14/L
2010. szept. 30. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:

nekem is gndör a hajam és én mégis ilyen "vagány" csaj vagyok

álltsd be!:D

nagyon szexi a göndör haj;)

2010. szept. 30. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:

nekem egyenes alapbol de sztem a hullámos baziszép*.* a göndör nemtetszik már annyira:D de a hulláááám az naggyonszexis is :)

16l

2010. szept. 30. 20:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem is elég göndör, és énis "vagány" csaj vagyok, csomóan meg is jegyzik, hogy milyen gyönyörű hajam van.És igen, a göndör haj az szexi! :D

Fond be,vagy próbáld meg úgy fogni, ahogy jól néz ki.Esetleg ki is vasalhatod, ha van hajvasalótok.

2010. szept. 30. 20:30
 5/12 anonim ***** válasza:

átérzem :D össze-vissza göndör a hajam, és utálom hogy ilyen :D hosszú egyenes hajat szeretnék és frufrut, de utóbbi nem lehet xD Alapból is sehogyansem áll...

de van egy tippem ;) anyuék fodrászcikkesek, és ha nincs leszivatva a hajszíned, akkor van egy hajkiegyenesítőnk, ami 3 hónapig is megtartja :D

2010. szept. 30. 20:33
 6/12 A kérdező kommentje:

igen,van vasalni is szoktam,csak nem mindig van rá időm,ezért nem hordom gyakran úgy :D

köszi a válaszokat :)

2010. szept. 30. 20:33
 7/12 A kérdező kommentje:
mizore:az tök jóóó *.*
2010. szept. 30. 20:34
 8/12 anonim válasza:
Én most daueroltattam be, mert untam az egyenes hajat, és a páromnak is tetszik a változás. Pici hajhabbal mosás után vagy waxszal tök jól be lehet lőni. Írd be a keresőbe, hogy göndör haj, és nézegesd meg a képeket. Annyi mindent ki lehet belőle hozni! És a változatosság kedvéért egyszer-egyszer vasald ki.
2010. szept. 30. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:
írok privit ;)
2010. szept. 30. 20:39
 10/12 anonim válasza:
Hát az én hajam egyenes és utálom(N) És a göndör haj nagyon vagány. Csak tudni kell beszárítani belőni kezelni eltalálni azt ahogy nekünk jól áll kísérletez .:) Itt egy link a kezelésről. [link]
2010. szept. 30. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!