Miért érzem úgy, hogy a göndör hajam ciki?
nekem is gndör a hajam és én mégis ilyen "vagány" csaj vagyok
álltsd be!:D
nagyon szexi a göndör haj;)
nekem egyenes alapbol de sztem a hullámos baziszép*.* a göndör nemtetszik már annyira:D de a hulláááám az naggyonszexis is :)
16l
Hát nekem is elég göndör, és énis "vagány" csaj vagyok, csomóan meg is jegyzik, hogy milyen gyönyörű hajam van.És igen, a göndör haj az szexi! :D
Fond be,vagy próbáld meg úgy fogni, ahogy jól néz ki.Esetleg ki is vasalhatod, ha van hajvasalótok.
átérzem :D össze-vissza göndör a hajam, és utálom hogy ilyen :D hosszú egyenes hajat szeretnék és frufrut, de utóbbi nem lehet xD Alapból is sehogyansem áll...
de van egy tippem ;) anyuék fodrászcikkesek, és ha nincs leszivatva a hajszíned, akkor van egy hajkiegyenesítőnk, ami 3 hónapig is megtartja :D
igen,van vasalni is szoktam,csak nem mindig van rá időm,ezért nem hordom gyakran úgy :D
köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!