Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizurákat tudtok...

Milyen frizurákat tudtok nekem ajánlani koncertre, buliba?

Figyelt kérdés
Nem mondanám vállig érőnek,válltól kb 10 centivel hosszabb,tépett.fufrum van,kb az orromig ér. Sokféle frizurát kipróbáltam,de nem tudom,melyik legyen,göndör vagy vasalt,hullámos, engedjem le vagy kössem fel,stb... Mellesleg egy éve voltam utoljára buliban... most koncertre megyek,és nagyjából halvány fogalmam sincs hogy milyen legyen a frizurám...segítenétek? :)
2010. szept. 30. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem koncertre inkább egyenes legyen, vasald ki!

Egyébként bulikba jó a hullámost is kiengedve, vagy az is nagyon klassz ha nem hullámos és minél magasabban valami szebb hajgumival fejtetőn összefogod. Minden bulis frizuránál sokat javít a helyzeten, ha hajfényt használsz vagy ha befújod a hajad csillámmal.

2010. szept. 30. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy milyen koncertre mész?

[link]

Szerintem elég ha hajmosás után teszel rá habot, megszárítod előre hajtott fejjel és aztán hátracsapott. Koncertre ez a leglazább viselet, nem kell aggódnod azon, hogy az egyenesített visszakunkorodik...

2010. szept. 30. 20:49
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,végül az egyenes hajnál maradtam. amúgy katy perry koncertre mentem. :D
2010. okt. 2. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!