A minden napi hajmosástól mi bajom lehet?
Nekem nem zsírosodik jobban.
Nekem a 3. napon kezd csak zsírosodni.
A frufrum viszont általában összeáll tincsekbe, mert izzad a homlokom, én csak ezért mosom meg a majdnem seggig érő hajamat :DD
Valahogy nincs türelmem külön megmosni a frufrum és utána meg is szárítani..
Amúgy nem is hullik nagyon a hajam.
harmadik válaszoló: ha naponta mosod akkor hogy zsírosodhat a 3. napon?
egyébként valóban hozzászokik a haj, és tényleg hamarabb zsírosodik.
Nekem volt egy oszt.társam, aki minden nap korábban kelt azért,hogy megmoshassa a haját.
Ez már 3 éve volt,de még a mai napig is csinálja.
Egyik nap találkoztam Vele, délután 2-3 óra lehetett, de már zsíros volt a haja!
Mondta hogy bánja nagyon, mert minden délután ez van, már egy fél napot sem bír ki a haja.
Még régebben biosz tanárom magyarázta el, hogy is van ez.
Szóval a fejbőröd termel magának vmi mirigyből egy minimális zsírt, a védelem miatt.
(Mint a hattyúk, hogy ne ázzon el a tolluk ugye a vízben.)
És ha mindig -egyre több alkalommal- mosod, akkor a sampon mindig lemossa ezt a zsírt, és egyre többet fog termelni a fejbőröd, ezért látszik már 2 nap múlva az egész hajtöved zsírosnak.
A kérdésre válaszolva : Különösebb bajod, betegséged nem lehet, de mindig meg kell hogy mosd, egyre sűrűbben, mert a nagyon zsíros haj már az igénytelenség határait súrolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!