Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A minden napi hajmosástól mi...

A minden napi hajmosástól mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 15:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
minnél gyakrabban mosod annál gyorsabban zsírosodik
2010. szept. 30. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
igen, megszokja a hajad, és már másnapra tiszta zsír lesz. Több mint két évig ezt csináltam, teljesen tönkre ment. Ma már bánom, majdnem fél év kellett ahhoz, hogy rendbe jöjjön, ezen a nyáron tettem rendbe még ha nem is tetszett akkor is csak 4 naponta mostam hajat.(2.3. napon már nem járkáltam sehovaXD) Mostmár 3naponta mosok hajat:D:DÉs örülök neki nagyon:D
2010. szept. 30. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem zsírosodik jobban.

Nekem a 3. napon kezd csak zsírosodni.

A frufrum viszont általában összeáll tincsekbe, mert izzad a homlokom, én csak ezért mosom meg a majdnem seggig érő hajamat :DD

Valahogy nincs türelmem külön megmosni a frufrum és utána meg is szárítani..

Amúgy nem is hullik nagyon a hajam.

2010. szept. 30. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
AIDS
2010. szept. 30. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:

harmadik válaszoló: ha naponta mosod akkor hogy zsírosodhat a 3. napon?

egyébként valóban hozzászokik a haj, és tényleg hamarabb zsírosodik.

2010. szept. 30. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert talán van, amikor nincs miért megmosni, pl mikor itthon beteg vagyok.. :)
2010. szept. 30. 16:05
 7/11 anonim válasza:
49%
nagy lesz a víz számla
2010. szept. 30. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy oszt.társam, aki minden nap korábban kelt azért,hogy megmoshassa a haját.

Ez már 3 éve volt,de még a mai napig is csinálja.

Egyik nap találkoztam Vele, délután 2-3 óra lehetett, de már zsíros volt a haja!

Mondta hogy bánja nagyon, mert minden délután ez van, már egy fél napot sem bír ki a haja.

Még régebben biosz tanárom magyarázta el, hogy is van ez.

Szóval a fejbőröd termel magának vmi mirigyből egy minimális zsírt, a védelem miatt.

(Mint a hattyúk, hogy ne ázzon el a tolluk ugye a vízben.)

És ha mindig -egyre több alkalommal- mosod, akkor a sampon mindig lemossa ezt a zsírt, és egyre többet fog termelni a fejbőröd, ezért látszik már 2 nap múlva az egész hajtöved zsírosnak.

A kérdésre válaszolva : Különösebb bajod, betegséged nem lehet, de mindig meg kell hogy mosd, egyre sűrűbben, mert a nagyon zsíros haj már az igénytelenség határait súrolja.

2010. szept. 30. 19:26
 9/11 A kérdező kommentje:
kösziD
2010. okt. 1. 10:56
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Semmi. Amerikában az emberek naponta mosnak hajat és nem úgy tűnik mintha csúnyább lenne a hajuk mint az európaiaknak.
2010. okt. 1. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!