Hajhullásra mit ajánlotok, ami a legjobb most?
Figyelt kérdés
Kihullott egy csomó hajam, szinte több mint a fele, ilyen Alpecin sampont használok, az kicsit javított a helyzeten, de még mindig nem az igazi.2022. dec. 1. 18:20
1/4 anonim válasza:
Hát először tudni kéne mitől hullik ennyire. Ha ilyen mértékben hullik akkor annak oka van, amit meg kell szüntetni. Lehet pajzsmirigy probléma, hormonzavar, fog probléma, mandula probléma, de lehet vitaminhiány is meg még 100 másik dolog.
Egy kivizsgálás ajánlott.
2/4 anonim válasza:
Elsővel teljesen egyetértek, a kiváltó okát kell megszűntetni, más nem fogja teljesen megoldani, mindegy milyen sampont használsz. Nekem pl. a vashiánytól hullott már többször is, de sok minden okozhatja, érdemes kivizsgáltatni.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, kivizsgáltatom magam akkor, köszönöm!
2022. dec. 1. 19:09
4/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon hullott, vérvétel teljesen rendben volt, nőgyógyászatilag is minden oké volt, ezért elkezdtem szedni a vitmedical kollagén kapszulát + a port is iszom, és most 1,5 hónap után az tűnt fel, hogy sokkal kevesebb hajat kell kiszednem a fésűmből mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!