Mit tegyek ha a fodrasz teljesen tönkretette a hajam? Háznál voltunk, ugy ereztem megbízhatok benne , nem volt elottem tükör,elmondtam hogy sueretném es célegyenest ellenkezőleg vagta le. Hogy dolgozzam fel, mit tegyek? Elcse.szte teljesen
Figyelt kérdés
Ráadásul nagyon rovidre pedig kertem szepen hogy legyen2022. nov. 18. 23:15
11/11 A kérdező kommentje:
Karterites akkor lenne ha póthajt fizetne nekem.
Remélem hamar visszanő mert igy nagyon ciki
Igen, ha jó frizura lenne, de kimozdulni alig merek.
Egy lyukba laknak a gyerekekkel, mondjuk mar nem csodálkozom hogy nem sokra jutott.
De ez sem vigasztal.
Férjem szerint soha többet ne menjek fodrászhoz hogy legyen normális hajam.
Feldolgozni alig tudom, ejszaka se aludtam semmit ez miatt, ugy erzem elvette a szepsegemet , megcsufított, lassan pszichológushoz kell forduljak, de csuda tudja nincs kedvem megint fizetni.
2022. nov. 19. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!