Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nincs valami olcsóbb megoldás...

Nincs valami olcsóbb megoldás hajhullás ellen?

Figyelt kérdés

Már két éve hullik a hajam és nagyon aggódom. Elmentem hajvizsgálatra és a nő azt mondta, hogy túlságosan zsíros a fejbőröm,( pedig én inkább száraznak érzem), és ez gátolja a hajhagymák táplálását, meg a faggyúmirigy túl sok faggyút termel és elzárja a hajhagymát és így a hagyma nem kap oxigént.... kihullik. ő az oltre termékeket javasolta, de nincs ennyi pénzem samponra(5000Ft)+gélre(5000Ft).Próbáltam már kovaföldkapszulát, bánfi sampont, hajszeszt, alpecin hajhullás elleni sampont, ricinusolajat, de semmi nem használt :( most biovannet szedek. De már végképp nem tudom h mit csinálhatnék, hogy ne hulljon a hajam. Légyszíves vki írjon vmi okosat!

18/L

2010. szept. 29. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez lehet belső gond is. Belgyógyász!
2010. szept. 29. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs rossz fogad? Az is okozhatja, meg 1000 más dolog is, pl. pajzsmirigy probléma. Egy teljes körű kivizsgálás jó lenne, amúgy a hajvitamin a leghatásosabb, a Biovannet nem próbáltam, csak a Revalidot és nagyon jó volt. Az sem mindegy, mennyi hullik ki, azt mondják, napi 100 szál felett számít rendesen hajhullásnak.
2010. szept. 29. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:

de van egy rossz fogam, már van időpontom a fogdokinál.

köszönöm szépen a válaszokat :)

2010. okt. 1. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!