Mi a véleményetek a schauma kókuszos samponjáról és balzsamjáról? (kép)
Figyelt kérdés
Ezen a samponon és balzsamon gondolkodom már egy ideje,de nem tudom jó lenne-e. [link]
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Jaj,és még ha pl. veszek ilyen sampont akkor feltétlenül kell hozzá balzsam is,hogy szép fényes,puha hajam legyen? Vagy milyen balzsam "menne" még ehhez a samponhoz? VAGY inkább ne keverjem más termékkel?
Köszönöm a választ :)
2010. szept. 29. 16:55
1/4 anonim válasza:
Nekem csak samponom van, de szép fényű és selymes tapintású lesz tőle a hajam. Csak ajánlani tudom :)
2/4 anonim válasza:
Nekem nem ez a sampon vált be, de mindenkinek más a jó, próbáld ki és meglátod:) az illata viszont nagyon jó azért szerettem:) de sajnos a hajam nem lett tőle valami puha:( száraz maradt:( de mondom, lehet neked tökéletes lenne:) szerintem ne keverd más balzsammal, jó lesz ennek a balzsamja és ajánlatos balzsamot is használni, mert az puhítja meg a hajad.
3/4 anonim válasza:
Ezt használom most én is.Szerintem nagyon jó.
Bár én mindíg Saumát használok,csak váltogatom ezt és a makadámia olajosat.Mindkettő jó.
És árban is,vettem már sok drágább sampont,de ez jobb:D
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :)
Valószínű akkor,hogy miután levágattam a hajamból (mert töredezett) , veszek egy ilyet,bár az elseve full restore 5 -ön is gondolkodom...nem tudom eldönteni... [link]
2010. szept. 29. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!