Milyen hajam legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval 3 nap múlva megyek fodrászhoz, szóval remélem minnél hamarabb érkeznek a válszok! Most egy derékig érő, szőkés barna, erős szálú, egyenes hajam van, az arcformám kerek és valami ilyesmi hajban gondolkozok, csak szőke melírokkal: [link] Segítséget kérek, mert nagyon nemtudom, hogy levágassam-e, szerintetek?2022. nov. 12. 17:07
1/10 anonim válasza:
Szerintem vágasd tüsire inkább, ha már váltasz.
2/10 A kérdező kommentje:
Tudtommal ez az oldal a segítség kérésre van, nem a trágár, szarkaztikus megjegyzéskre voltam kívancsi! Úgy látom hosszú napod volt szóval mennyel csicsikálni inkább
2022. nov. 12. 17:40
3/10 anonim válasza:
Szerintem a mostani hajad a legszebb. Nekem ez a gyengém. Mind színben, mind hosszban.
6/10 anonim válasza:
Elől hosszú, hátul rövid bubifrizkó :)
7/10 A kérdező kommentje:
6os válaszolónak szintén azt üzenem mindt egyesnek😉
És itt van újra a link, hátha mostmár elküldi: [link]
2022. nov. 15. 17:44
8/10 anonim válasza:
Szerintem jó ez a hossz, frizura es maga a szín
10/10 anonim válasza:
Ha az 1. és 6.-hoz, mint radikálisabb ötlethez így állsz hozzá, akkor én azt mondom, hogy legyen simára borotvált kopasz a fejed 😁 Amúgy ha ilyen konkrét elképzelésed van, mint a belinkelt kép, akkor miért ne csináltatnád azt meg? Szerintem nem rossz az sem, nem is egy különösebben drasztikus váltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!