Vágassak a hajamból valamennyit, hogy visszanőjjön vagy még várjak a Gyógyszerek eredményére?
Figyelt kérdés
Nemrégiben kezdett el hullani a hajam kórósan(gyógyszer miatt),de voltam vérvételen,nemsokára jön eredmény,de ennek ellenére szedem a Revalidot+a tonikot is használom.Nagyon dús hajam volt és hosszú,ezt akarom visszaszerezni.2010. szept. 29. 08:46
1/5 anonim válasza:
Az ilyen készítményeket kb 3 hónapig kell használni/szedni,mire bekerül a szervezetbe és kifejti a hatását. Mennyi ideje kezdted el használni őket?
2/5 A kérdező kommentje:
hát most lesz még csak 2.hete:$:D
szóval akkor még szedjem...
Mert régen levágattam(ritkíttattam és utána nagyon gyorsan visszanőtt és dús is lett,most már igaz,nem kell ritkíttatni,mert olyan,mintha már ki lett volna de azért gondoltam nem ártana egy kis vágás megint...:S
köszi neked amúgy:)
2010. szept. 29. 09:08
3/5 anonim válasza:
Nincs mit! Tényleg várni kell amíg kifejti a hatását az ilyen készítmény. Semmi nem megy egyik napról a másikra. :S De ha mégis úgy gondolod vágass egy kicsit belőle,aztán majd meglátod. Remélem helyrejön majd a hajad! :)
4/5 A kérdező kommentje:
én is remélem és mégegyszer köszi,majd írok akkor 3 hónap múlva:):D
2010. szept. 29. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!