Ez a sampon valóban jó a korpásodás ellen?
Egy ideje korpásodni kezdett a fejbőröm, eleinte elfogadható mértékben, de mostanra már szinte felvállalhatatlanul. Ha csak megérintem a fejbőrömet, azonnal tiszta korpa lesz a hajam, egyedül az segít rajtam ha gondosan kirázogatom őket a hajamból indulás előtt. Mert úgy lehetetlenség lenne utcára lépni, utána pedig megpróbálok nem hozzáérni a hajamhoz. Már kipróbáltam a Head and Shoulders, azonban három hét múlva sem történt változás. Valamint az almaecettel is próbálkoztam.
Most egy ismerősöm ajánlotta a Vu2 korpásodás elleni sampont, és azt mondta hogy neki teljesen bevált, még úgy is hogy neki rosszabb volt a helyzete mint nekem. Egyedül azt kifogásolta hogy az illata nem olyan kellemes, bár ez engem nem zavarna, csak múljon el a korpa.
Ti mit gondoltok róla? Vagy esetleg tudtok még más olcsóbb megoldást korpa ellen?
Én még mindig a jól bevált Naturlandos Detergens Sulfuratum kénes samponjára esküszöm. Gyógyszertárban kapható, kb 700ft.
Nekem annó a háziorvos ajánlotta. Azóta mindenki elégedett vele, akiknek ajánlottam.
Kúra szerűen érdemes használni, tehát hogy csak ezzel szabad pár hétig. Érdemes fent hagyni hatni kb 10-20 percet.
Igaz az illata nem olyan jó, kénes szaga van, de én használok utána hajvégekre balzsamot is, ami elnyomja.
Én is nem rég kezdtem el korpásodni,bár nem olyan vészes, csak akkor látszik amikor össze van fogva a hajam, es megvakarom a fejbőröm. Engem zavar...szóval elég sok mindent kipróbáltam, pl.: Sellon, Balea Med ultra sensitive, illetve a ph semleges verziót is, Head & Shoulders, Szulfokoll kátrányos kénsampon..
Ezek mellett ricinusolajat is használok híbe-hóba, hatha segit valamit, illetve néha az egész hajamra/fejemre/fejbőrömre is teszek balzsamot.(mivel fogalmam sincs, hogy miért jelent meg a korpa..)
Egy ideje viszont az Elseve Extraordinary Clay tisztító samponját használom, és eddig nekem ez a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!