Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudnám eltüntetni a...

Mivel tudnám eltüntetni a pattanások eltűnése után ottmaradó piros, nem túl erős foltokat?

Figyelt kérdés
Elég sokáig pattanásokkal küzdöttem, de már elmúltak javarészt, és maradt pár piros folt. Bármilyen tipp, praktika érdekel! köszönöm
2008. dec. 24. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
hát azt igazából semmivel.ha szerencsés vagy,teljesen elmúlik,ha nem ,akkor nagyon halvány lila foltocska marad ott.az alaapozó ebben az esetben tökéletesen eltünteti sminkeléskor.
2008. dec. 24. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
pardon:eltakarja!!
2008. dec. 24. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyümölcssavas hámlasztással kozmetikusnál, az fakítja a bőrt.

Meg úgy tudom vannak olyan hidrogén peroxid tartlamú (ne borzadjon el senki, természetesen nagyon kicsi arányban) amik eleve szeplők halványítására valók, de ilyen alapon hatásos lehet ilyen foltokra is.

Szintén jó lehet még a tömény citromlé is.

azon kívül meg szépen fedő, jó minőségő alapozó, de csak vékonyan.

Nyáron meg ne napozz rá, mert a barnaság még jobban kihangsúlyozza ezeket a foltokat. (belilulnak, láttam már ilyet)

2008. dec. 25. 00:39
 4/4 anonim ***** válasza:
*hidrogén peroxid tartalmú krémek
2008. dec. 25. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!