Kezdő szolizónak hány percet ajánlotok? És hogyan szoktassam a bőröm a szolizáshoz? Tehát hetente, két- hetente, hány percet, stb?
Figyelt kérdés
Köszi a segítséget:) Ja és ha volt ilyen kérdés bocsi,használtam a keresőt de nem nagyon találtam:S :)2008. dec. 24. 14:30
1/2 anonim válasza:
Attol függ hogy milyen világos a böröd, mert ha nagyon világos börü vagy akkor pár percekre menj csak az elsö pár alkalommal. Ha annyir a nem világos és nem érzékeny a böröd a leégésre akkor olyan 5-6 perccel kezdj. Heti 1* aztán növelheted az idötartamot. De szerintem a heti 1 max 2-t nem kell növelned mert a börödnek regerenálodnia is kell valamikor. Használhatsz különbözö krémeket ami direkt szolizáshoz van kifejlesztve ezt a szoliban megveheted és el is magyarázzák hogy hogyan és mennyiszer, mikor használd. De ha én nem voltam érthetö akkor menj el nyugodtan egy szoliba és kérdezd meg az ott dolgozot. tud segíteni és normálisak szoktak lenni. Ö mindent tud de ha idöben sokat mondd azt ne hidd el mert engem is csaptak már be és akkor jol leégtem.....
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,kedves vagy :)
2008. dec. 24. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!