Van olyan hajfromázó "gép", aminek nagy körkeféje van és forog, miközeben szárítani is lehet vele a hajat? Nem birom egyenesre kiszaritani magamnak, mert letorik a kezem, mire vegzek. Tapasztalatokat varnek.
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 20:22
1/5 anonim válasza:
Van ilyen. Nekem ez van: [link]
2/5 anonim válasza:
na ez engem is érdekel:O régebben hasonlót láttam egy topshop vagy teleshop reklámban. ez amúgy hat annyira mint a hajvasaló?
3/5 anonim válasza:
Nekem van, de mindig beleakad a hajamba. :/
4/5 anonim válasza:
Ha egyenesre akarod szárítani a hajad, nem igazán ez kell neked. Vegyél egy egyszerű, széles és lapos hajkefét. Hajtsd le a fejed, szárítsd a hajad, miközben végighúzod a hajkefét a hajadon. Majdnem olyan lesz, mintha kivasaltad volna. :D
5/5 anonim válasza:
Hajfromázó gép? Mi az a fromázás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!