Akinek volt LÉZERES anyajegy eltávolítása tudna segíteni?
Apró nem kidudorodó anyajegyeket szeretnék leszedetni lézerrel a hasamról. Mennyire látszik meg a helye/heg? Esetleg, akinek már szedtek le és tudna küldeni képet privátban? Persze arc minden nélkül. Vagy esetleg google képet, ami hasonlít a saját hegjükre.
Köszi!
Szia!
Nekem az anyukámnak szedtek le ilyen anyajegyet, bár az dudorodott is. Heg egyáltalán nem maradt, a helye pedig érdekes módon picit világosabb lett mint az eredeti bőrszíne. Mellékhatás nem volt.
Ezt a képet találtam, ami hasonló.
Szia!
Leszedetted azóta az anyajegyed? A lézeres az az égetéses módszer vagy kauterezés?
Szia! Hát egyelőre egy nagyobbat sebészeti úton szedettem le, mert azok melanoma gyanús volt. És a szövettan elég rossz is lett, szóval jól is tettem.
Lézeres eltávolításon még nem voltam. Szerintem majd csak ősszel megyek.
Oh sajnálom!
Nekem holnap szednek le egy laikus szemmel nézve anyajegyet de a papíromra terime van írva. Kauterezni fogják és bevallom őszintén rettegek!
Voltam olyan ostoba hogy utánanéztem és azt írták tilós így leszedni mert nem lesz szövettan. Viszont most nemtudom hogy ez anyajegy e vagy sem szóval kivagyok😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!