Szerintetek melyik a legszebb hajszín egy nőn?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok faktortól függ (összhatás, passzol-e hozzá, arc, stb...) de én most teljesen objektíven lennék kíváncsi rá. Itt most festett/természetes között nem teszek különbséget, tegyük úgy, ha festett, akkor nem látszik a lenővés.2022. nov. 5. 23:26
A kérdező szavazást indított:
Barna
Szőke
Fekete
Vörös
Többszínű (Melír,stb)
Természetellenes színek (kék/lila/piros/zöld stb).
34 szavazat
1/8 anonim válasza:
Hát ez elég relatív,viszont nekem a szőke tetszik,meg talán a vörös ez a burgundi vörös, viszont az nem sok nőnek áll jól.
2/8 anonim válasza:
Ilyen nincs. Csak nézz pár képet színésznőkről. Mindenkinek más áll jól.
Gondolkodj már egy kicsit.
3/8 anonim válasza:
Írta hogy tudja, hogy sokmindetől függ. Itt a személyes véleményre kíváncsi a kérdező.
5/8 anonim válasza:
#2 De van. En kb.minden not szebbnek latok fekete hajjal.
Ez a szemelyes velemenyem.
6/8 anonim válasza:
Eléggé basic válasz le de szerintem a természetes világos szőke. Vagy a pirosas vörös.
7/8 anonim válasza:
Barna, lehetőleg sötétebb árnyalatok.
8/8 NTBS válasza:
Nincs kedvencem. Az összhatás a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!