Az Elseve samponjait és balzsamjait használhatja egy 12 éves lány?
Lányom előállt a gondolattal, miszerint ilyet szeretne használni, csak nem tudjuk, hogy jó ötlet lenne-e.
Illetve melyiket ajánlanátok? Három között hezitálunk, a hyaluron plump, a dream long, és a tükörfény.
Hátközépig ér a haja, természetes barna színű. Amióta kamaszodik, azóta eléggé zsíros a haja, 4 naponta mossa.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Miért ne lenne jó ötlet? Most mit használ, hogy ezeket a samponokat nem tartod jó ötletnek?
Nyugodtan megveheted, én is mikor ennyi idős voltam magamnak választottam ki, hogy milyen sampont balzsamot meg fogkrémet szeretnék használni.
Én ezek közül a dream logot próbáltam, meg voltam vele elégedve, nekem is zsírosodó a hajam. De ugye mindenkinek egyedi, hogy mi válik be, ha esetleg nem jó akkor váltsatok a másik kettő típus közül valamelyikre.
28/N
Nem tudom, pár samponról olvastam ilyeneket, hogy 16 éves kor alatt nem ajánlják, aztán nem tudtam, hogy ennél nincs e ilyen. De megnyugodtam, köszi. :D
Egyébként kb. fél éve még gyereksampont használt, azóta pedig sima baleás sampont, de most ezt nagyon szeretné.
Utolso: szerintem nezd meg az "ocska baleas sampon" osszetevoit meg az Elseve osszetevoit. Meglepodnel!
Nem hasznalok mar annyira drogerias termekeket (kiveve a balea med samponomatxd), de most ugy latom, hogy a hyaluron plump megy nagyot, fel-egy eve meg a dream long. Nagyjabol egy kategoria egyébként, abbol mar majdnem mindegy, hogy melyiket veszitek. Talan ha hidratalas a cel, akkor az elobbi jobb lehet.
Ennyi idosen mar nyugodtan hasznalhat balzsamot, sot, emlekszem, en kb ugyanennyi vagy egy evvel voltam idosebb, amikor berobbant a gyakorikerdeseken a nagy ricinus olaj mania es kocogtam a patikaba venni a kis zsebpenzembol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!