Miért nem fogta be a festék a hajamat?
Rengetegszer volt már festve, melírozva a hajam, hosszú évek óta. Általában fodrásszal csináltatom, de előfordult, hogy otthon magam festettem. Eddig kivétel nélkül mindig befogta a festék, szép eredményt adott. Sőt, egyszer olyan eset fordult elő, hogy túl sokáig hagyott a fodrász üldögélni a festékes hajjal, és túl világos, túl intenzív szőke lett.
Múltkor azonban hiába ültem a fodrásznál egy órát várva a festék hatására, szinte egyáltalán nem lett szőke a hajam. Alig látszik minimálisan világosabb árnyalatúnak a festés nyomán. Mi lehetett a gond? Ugyanennél a fodrásznál ugyanilyen festékkel eddig gyönyörű intenzív szőke lett.
Egyetlen változás történt, amiről tudok, hogy újabban kezdtem használni olyan hajfény szérumot, ami haj szálkásodás ellen hat. Ezt a festés előtt egy héttel használtam, utána már nem mostam hajat a festésig. Ez a szer okozhatta, hogy nem hatott a festék?
Az alap hajszínem egyébként barna, mostanában szőkére szoktam festeni, egy időben vörösre is festettem.
Mit tehetnék, hogy megint működjön a festés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!