Miért van leárazva a Dm-ben, Rossmann-ban a Palette Color XXL hajfesték?
Figyelt kérdés
Kivonják a forgalomból vagy mi, mert utolsó darab van már a Dm-ben?! És az miért XXL, nagyobb, több a festék benne?2010. szept. 28. 12:33
1/10 anonim válasza:
Van benne valami olyan anyag, amiről kiderült, hogy káros az egészségre. Van ilyen... Ugyanezért nem lehet már sehol 6-8 hajmosásig tartó színezőt kapni.
2/10 anonim válasza:
a fodrászom mesélte /azt hiszem palette volt//h ettől a festéktől az egyik nőnek bedagadt az egész arca és a feje és minden nap kellett járnia injekcióra 1hétig mire rendbe jött.
3/10 anonim válasza:
Ez érdekes én is épp mostanában hallottam, hogy valami gond van a Palette hajfestékekkel:S
4/10 A kérdező kommentje:
de én csak az xxl colort láttam leértékelve :S Nekem most van egy Palettém :S igaz nem color xxl
2010. szept. 28. 18:46
5/10 anonim válasza:
basszus! én eddig mindig palette-t használtam, volt mikor XXL-t amúgy a10, mivel az szőke hát a fejbőröm lett sebes tőle. mostakkor lehet hogy azért mert palette??! eddig azt hittem hogy a hidro miatt, bár lehet h az :)
na mind1 érdekes ez a palette sztori
6/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, régóta piacon van már a Palette és most fedezik fel, hogy vmi bibi van vele? Én hétfőn festem be a hajam, eddig ugy néz ki, majd írok ha lemarja a fejemet :(
2010. szept. 29. 15:08
7/10 anonim válasza:
Én zöld Palette-t használok, nekem nem is törte a hajam, és nem marta le a fejem..
8/10 A kérdező kommentje:
Nah megint megnéztem és a Color XXL van csak kiárusítva, reméljük a többi jó :)
2010. okt. 1. 10:17
9/10 anonim válasza:
A kedvenc drogériámban ma megkérdeztem, hogy miért vonják ki az XXL-t, azt mondták, hogy szigorodott valami uniós gyártási előírás, és a régebbi Palette-festékek ennek nem felelnek meg. De már be is hoztak helyette egy új családot, hasonló színárnyalatokkal, csak tartós hajszínezőként.
10/10 A kérdező kommentje:
mi az új neve?
2010. okt. 1. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!