Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyümölcssavas arckezelés?...

Gyümölcssavas arckezelés? (ilcsis? ) Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy milyen tapasztalatokra vagy kíváncsi;

Ha a a folyamatra, akkor úgy történik, hogy a bőr letisztítása után felkerül a gyümölcssav, arra pedig még egy pakolás, hogy aktiválja az AHA-t. Kb. 40-50 percig fent marad, majd el lehet távolítani. Ezután még jöhet a további kezelés, vagy egy befejező krém.

Aztán hogy milyen érzés mikor fent van? Hát nem kellemes! Az elején nagyon- nagyon csíp, tiszta piros a bőr, viszont a kellemetlen érzés egy idő után (10- 15 perc) elmúlik, és a bőrpír is enyhül. Azért fontos megvárni a minimum 40 perc hatóidőt, hogy a levétel után a bőr ne maradjon piros.

A csípő érzés tényleg elég kellemetlen, de simán ki lehet bírni.

Na és hogy megéri-e a szépségért szenvedni? Naná! Már egy kezelés után is olyan lesz a bőr, mintha kicserélték volna! (Létezik 3 hetes kúra, az teljesen megújítja a bőrt.)

2010. szept. 28. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Milyen tapasztalatok? Remélem csak vicceltél. Pl hogy kinek milyen lett a bőre a kezelés után az már tapasztalat amit utoljára írtál, leírtad , hogy Te mit vettél észre a kezelés után.

Szerintem normálisan és érthetően tettem fel a kérédst, nem értem, hogy miért kellett belekötni.

Egysébként köszi a választ.

2010. szept. 28. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudom h régen tetted fel a kérdést :)

Én most veszek részt egy 5 alkalmas kezeléssorozaton.

1. volt szerdán. Olyan a bőröm mintha kicserélték volna.

Sajnos 20 évesen hormonbeteg vagyok és ennek számtalan mellékhatása is van... /úgy érzem mintha a testem idős nyanyaként viselkedne/

A bőröm mindig olyan volt mint a babák bőre... aki csak hozzáért ezt mondta, meg látszatra is nagyon szép volt. Volt olyan h az osztályom elkezdte simogatni az arcom, tiszta félelmetes volt ahogy körbeálltak és mindenki engem akart megsimizni...

Nah most h meg van ez... meg a gyógyszer. Teljesen kiszáradt a fejemen a bőr+ van pár orbitális ragyám - mint amit ritkán látni tiniken, ilyen agyongyulladt óriás valami. A kezelés előtt pár nappal volt egy nagy arctisztításom. Az javított a pattikon. A savazás napján viszont néztem h azért még mindig nem szép a fejem- ok tisztább volt, de pl. az orromnál olyan szinten hámlott, mint amikor télen náthásan annyit fújod az orrod, hogy leválik a bőr a szélénél...

Egyébként van hidratálókrémem, meg próbálkozom babapopsikrémmel is a száraz részekre- tiniként mindig bevált, de ami a fejemmel /testemmel/ zajlik most kegyetlen.

Nah felpakolták rám azt a valamit, meg lefedték. Először semmi és utána kicsivel nagyon elkezdett marni. Picit könnyeztem is, de hát tudom hogy hasznos és a szépségért meg kell szenvedni. Konkrétan lüktetett az egész arcom, mintha felgyújtották volna... szóval nagyon nyápic embereknek nem ajánlanám, mert nekem is megfordult a fejemben h azonnal lemosom, de annyira akartam h eltűnjenek az elhalt bőrlemezkék és felfrissüljön a bőröm.

És meg is érte! A végén kaptam még egy arcmasszázsos krémezést is :D És nagyon szép már most az első után a fejem. Jah és a bőrszínem is egységesebb lett! Olyan bababőrös megint- kivétel pár apró résznél a sebeim, de azok begyógyulnak, már most is sokat javított rajta a gyümölcssav. Sztem 5 kezelés után visszakapom a régi fejem és nem fogok fél kiló alapozót tenni rá...

Most már csak 2 fájó pont van a testemmel kapcsolatban amit a betegség tönkretett, az egyikre már kezdem a kezelést, a másik meg főként akaraterő. Poén h azt lenne a legolcsóbb rendbehozni, ehelyett a 2 költségessel leszek meg hamarabb :D

2011. nov. 10. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat!Csak érdekelt, hogy másnak milyen tapasztalati vannak/voltak az ilcsis gyümölcssavas kezeléről.Én már sokszor voltam gyümisavas kúrán. Valóban csodákat képes tenni a bőrrel. Nekem májfoltos az arcom és nagyon szépen el tudja halványítani.

És tudod az okát mi okozza nálad a hormonális problémákat? Talán érdemesebb lenne kipróbálnod a természetes gyógymódot vagyis az alternatív gyógyítást, mert a gyógyszerek csak rontanak a helyzeten.

És ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot, tudom ajánlani a biorezoranciás állpotfelmérést.Nem tudom, hogy halottál-e már rólla.A lényege, hogy a két csulkóra, bokára és a fejre mgnesen pántot tesznek, ami felveszi a sejtek érzézékelését és mérnöki pontossággal méri fel a test egészségügyi állapotát. Minent kimutat, az ásványianyag, vitamin hiánytól kezdve, a kilalakulóban lévő betegségete is, amit az orvosi vizsgálat nem tud diganosztizálni.

Töb mint 6 hónapg jártam a gasztronetreológiára a tüneteimmel, egy csomó kellemetlen vizsgálatra kellett mennem és nem tudták megmondani mi a bajom, mert bvalószínúleg nem azt a vizsgálatot végezték el.És elküldtek azzal, hogy az eredmény negatív, és "reméljük, hogy a tünetei javulni fognak" Nos ne javultak...Ezt megelégeltem és elmentem egy ilyen állapotfelmérérsre, ami kimutatta, hogy az állandó puffadást, a bélporblémáimat, a szélrekesést stb... a candida gomba és a bélparazita okozza. De bezzeg amikor még az orvosnál rákérdeztem, hogy nem-e lehet, hogy esetleg gombám van. Erre mi volt a válasz...Fel volt háborodva, hogy csak jobban tudja, mert ő az orvos stb...

Szóval ennyit a nyugati orvosláról

Azóta diétán vagyok,szedtem gombaölő készíytményt és a tüneteim lám el is múltak.

Itt bővebben olvashatsz a biorezoranciáról.

Bocsi nem akartam tolakodó lennei, csak segíteni akarok.

[link]

2011. nov. 11. 07:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm a tanácsokat!
2011. nov. 11. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!