A La Roche-Posay termékei nem-komedogén termékek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ez a márka olyan termékeket gyárt-e ami nem komedogének. Röviden ennyit jelent a kifejezés:
“Ezek a termékek csak olyan összetevőket fognak tartalmazni, melyek nem tömítik el a pórusokat. Így csökken a mitesszerek vagy pattanások kialakulásának esélye. ”
Én nem találtam róla semmit, gondoltam itt megkérdezem. Köszönöm, ha valaki segít
2022. okt. 22. 11:33
1/5 anonim válasza:
Termékcsalád függő. Nekem a LRP nem jött be, irritálta a bőröm.
2/5 anonim válasza:
Kremmania.hu-n keress rá a márkára és a termékeire. Az összetevőkre kattintva kidobja, hogy mennyire komedogen/káros egy összetevő
3/5 anonim válasza:
Nem komedogén,elèg gagyi lenne a termék részèről.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek! 😊 Ment a zöld kéz.
2022. okt. 23. 22:10
5/5 A kérdező kommentje:
Nos, megnéztem krémmánián és hát komedogén összetevőket tartalmaz :/
2022. okt. 23. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!