Tini korban bortovalkozni?
Figyelt kérdés
tini korban mennyire kell leborotvalni odalent? gáz ha nincs leborotvalva?2022. okt. 22. 08:33
4/20 anonim válasza:
Én sem borotválom. Nekem így rendben van más meg úgyse látja szóval nem szenvedek vele. Később majd meglátjuk leszedem e
5/20 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kell egy tininek. Ha beszélsz egy orvossal erről, ő is azt javasolja majd, hogy inkább ne.
6/20 anonim válasza:
Én 15 éves koromban kezdtem el borotválni, voltak utána időszakok amikor meghagytam, aztán újra leborotváltam. Ez változó.
7/20 anonim válasza:
2' Nőies! S a csupasz is izgató! Nem ettől függ ki mennyire izgi és jő lány/nő!
Ápolt legyen!
8/20 anonim válasza:
Amíg nem volt párom, 18 éves koromig, nem borotváltam, úgysem látta senki, csak a bikinivonalat figyeltem.
9/20 anonim válasza:
Én tiniként mindig borotváltam.
10/20 anonim válasza:
Annyira kell, amennyire NEKED jól esik.
Én lányként borotváltam mindenem mindenhol, de a mai napig semmi bajom azokkal, akik szőrösek. Se lánnyal, se fiúval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!