Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros arcbőr?! (Kérdésed túl...

Zsíros arcbőr?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Mostanában feltünően zsíros az arcbőrőm (naponta 4-5x megszoktam mosni vízzel, de ez a lehetőség nem mindig opcionális és nem biztos, hogy jó megoldás is?!), valaki tudna ajánlani valamit férfiak számára, ami nem túl "ciki" (lehetőleg "láthatatlan") és nem drága (1-2e Ft körül van). Pattanásaim nincsenek, csak a zsírosabb arcbőr kölcsönöz némi csillogást, ami szerintem eléggé rontja az összhatást. :(
2010. szept. 27. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Nekem pattanásos, és zsíros is volt a bőröm. A víz szerintem nem használ semmit, és a sima szappan csak ront a helyzeten. Nekem az egyik ami bevált az a holt tengeri iszap szappan, internetről lehet rendelni. A másik ami jó a himalájai sószappan, ami viszont látszik, kristályos lesz tőle a bőröd. Este ezzel szoktam bekenni az arcom.
2010. szept. 27. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Normál szappant soha nem használnék, én ha vízzel leöblítem az arcom utána kb. 3 óráig normális. De mostanában a hajam is jobban zsirosodik (asszem?), lehet az idő miatt?! Ilyenkor még a talpam is kiszokott száradni.. :S
2010. szept. 27. 22:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Valami arclemosó félére gondoltam amúgy, 1x vettem ilyen clean & clear -t, de kb. ugyanolyan lett ha nem rosszabb.
2010. szept. 27. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
a clean & clear minden terméke nagyon rossz. tapasztalat. Arclemosóban nem tudok segíteni, nem használok.
2010. szept. 28. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
nekem a kék clean and clear miteszeres bőrre nagyon bevált.szépen megtisztitja a zsiros bőrt.
2010. szept. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!