Miért hullik nagyon a hajam?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, inzulinrezisztenciám van, pcos-el.
Szedem a metformint, fodormentát is iszok, de már ezek sem hatnak.
Bevallom az étkezésem nem a legjobb, vérvételen voltam, az eredményeim jók lettek.
Azt még hozzá teszem hogy nagyon durván zsírosodik is, így minden másnap mosom, lehet hogy ez az ok?
Ilyenkor milyen vitaminokat kell szedni?
Tudnátok ajánlani termékeket, tippeket?
2022. okt. 18. 09:21
1/1 anonim válasza:
DM mivolis hajvitamin nekem bevált. Ahhoz képest hogy olcsó tényleg nagyon jó. Előtte próbáltam drágábbakat is, de nekem azok nem segítettek.
Nekem pajzsmirigy alulműködésem van ami miatt borzasztóan hullott a hajam. Kaptam rá gyógyszert és azóta normalizálódott úgymond. Neked is valószínűleg ezen hormonproblémák miatt van ez. Figyelj arra is hogy elég vizet igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!