Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen pakolást használsz a...

Milyen pakolást használsz a hajadra?

Figyelt kérdés

Lehetőleg házi készítésűek érdekelnének, de ha vki a boltira esküszik akk arra is kiváncsi vagyok.

Milyen hajtípusra használjátok?

Milyen gyakran és milyen eredménye van?

Fejbőrre is kenhető vagy csak hajra?

Mennyi ideig hagyod a hajadon?

és olyat is írhattok ami nem pakolás csak öblítésre használjátok

2010. szept. 27. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:

én élesztőt egy élesztőnek a felét egy kevéske vízbe elkeverem ilyen massza szerűre és rákenem a hajamra csak a hajamra 20 percig hagyom rajta majd vízzel lemoson és sosem használok a mosásra ilyenkor sampont vagy egyéb tusolót...

ezt hetente 2-3 alkalommal ismétlem meg

2010. szept. 27. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
A Fructis 3 olajos balzsamomba szoktam keverni olívaolajat, hajolajat és mézet, ezt használom pakolásként. Kb. havonta, 3 hetente szoktam alkalmazni (mert lusta vagyok gyakrabban lol), jó fényes és hidratált lesz a hajam tőle. Csak a nyaktól lefelé eső részre kenem, mert zsírosítana, 30 percet-1 órát hagyom rajta. Zuhanysapkát teszek rá és arra törölközőt, mert a melegtől jobban beszívódik. Nagyon hullámos a hajam, helyenként kicsit göndör.
2010. szept. 28. 06:10
 3/3 anonim válasza:

Nekem vékonyszálú a hajam,könnyen törik.

Házilag:tojásfehérje+olaj,azt rákenni a hajra,rajtahagyni kb. 20 percig.

Bolti: Kallostól van a placentás hajpakolás. Csak a hajam végére rakok,mert a tövénél nekem kicsit zsírosította,de gyönyörű tőle a hajam.

2010. szept. 29. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!