Örülnétek egy olyan ajándéknak a barátnőtöktől, hogy olyan hajat csináltat, amilyet csak kértek (bármilyen szín, bármilyen hossz)?
Figyelt kérdés
Illetve mit kérnétek egy ilyen esetben?
Nekem nagyon nagy dolog lenne ezt felajánlani, egy nőnek ez fontos dolog, de nem tudom eldönteni, hogy ez fontos-e ennyire egy férfinak is. Egyszer volt rövidebb hajam, amit nagyon szeretett, ezért gondoltam, hogy meglepném egy ilyen lehetőséggel, de félek azért attól, hogy mit kér majd.
2022. okt. 10. 17:02
11/17 anonim válasza:
szerintem ez tök jó ötlet, én imádnám :)
12/17 anonim válasza:
ja, 11-es vagyok: rubinvörös kleopátrahajat kérnék páromtól frufruval
14/17 anonim válasza:
A lehető legszebb ajándék! Megtetted? :)
15/17 anonim válasza:
Én megtettem. A hajamat hátközépig érőről letoltuk fél centisre, és befestettük világosszőkére. Ő szokta nekem csinálni minden héten.
Mindkettőnknek tetszik.
Nagyon jó ajándék, ha olyan hajat csináltatsz, amilyen tetszik a barátodnak. Nem fogod megbánni. Én sem bántam meg.
16/17 anonim válasza:
Gondolom kopaszfétises pasi vagy. :D
17/17 anonim válasza:
Örülnék egy ilyen ajándéknak (F/33 vagyok) és ha szép arca van a lánynak, illetve neki is tetszik az ötlet, akkor nagyon rövidet, pár centis tüsit kérnék, oldalt és hátul felnyírva. Ha pedig nagyon bevállalós lány lenne, akkor nyárra egy teljes borotválásra is megpróbálnám rábeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!