Miért nem tudják levágni a fodrászok olyanra a hajamat amit szeretnék?
Évek óta glamos hajat szerettem volna, de ahányszor elmegyek egy fodrászhoz (képekkel együtt) azt mondja hogy megcsinálja.. de a végeredmény egyáltalán nem hasonlít rá..
Vagy alul is levágják a hajamat vagy sima lépcsősre vágják (ami 10 éve volt nagy divat..) és jól megtépik hogy kevés hajam legyen.. ezután meg min 1-2 évet kell hogy várjak amíg visszanő a hajam...
Miért olyan nehéz egy ilyet vágni? Amikor ráadásul divatba is jött, sok külföldi fodrász oldalon láttam ilyen hajakat..
mert ehhez szerintem egy igazi stylist-mesterfodrász ért akinek van speciális ollója, mert ahogy látom, a hajnak csak a végei vannak megtépve, nem az egész hossza
az én hajam pl úgy csinálják meg a fodrászok, hogy a két oldalt mégcsak nem is egyforma! valahol többet levág, valahol kevesebbet...
nekem is ez a bajom! van egy fodrász akit nagyon kedvelek, meg jó áron dolgozik, csak bármilyen hajat kérek kb. ugyanolyanra vágja le :S
egyszer voltam egy igazán jó fodrásznál, fiatal srác volt, nem volt túl drága, és teljesen olyan hajat vágott amilyet kértem! csak, hogy lásd, milyen szerencsés vagyok, miután megtaláltam, kb. egy hónap múlva kiment Angliába dolgozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!