Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem tudják levágni a...

Miért nem tudják levágni a fodrászok olyanra a hajamat amit szeretnék?

Figyelt kérdés

Évek óta glamos hajat szerettem volna, de ahányszor elmegyek egy fodrászhoz (képekkel együtt) azt mondja hogy megcsinálja.. de a végeredmény egyáltalán nem hasonlít rá..

Vagy alul is levágják a hajamat vagy sima lépcsősre vágják (ami 10 éve volt nagy divat..) és jól megtépik hogy kevés hajam legyen.. ezután meg min 1-2 évet kell hogy várjak amíg visszanő a hajam...

Miért olyan nehéz egy ilyet vágni? Amikor ráadásul divatba is jött, sok külföldi fodrász oldalon láttam ilyen hajakat..

2010. szept. 27. 10:13
 1/6 A kérdező kommentje:

Mutatok képeket hogy tudjátok miről beszélek:)

Itt feltupítozva..

[link]

ez meg a 2010-es divat szerinti..

[link]

2010. szept. 27. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:

mert ehhez szerintem egy igazi stylist-mesterfodrász ért akinek van speciális ollója, mert ahogy látom, a hajnak csak a végei vannak megtépve, nem az egész hossza

az én hajam pl úgy csinálják meg a fodrászok, hogy a két oldalt mégcsak nem is egyforma! valahol többet levág, valahol kevesebbet...

2010. szept. 27. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó kérdést tettél fel, ugyanis nekem is ez a bajom. Már 10 fodrász kipróbáltam, de feladtam. Én is viszek képeket, és mindig mondják, ohh ezt egyszerű megcsinálni. Mindig tök örülök, aztán mikor kész van, csak nézek nagyokat. Nekem is a régi divat szerint levágják lépcsősre, ráadásul a szájukba szoktam rágni, hogy hátul nagyon v alakú legyen, erre levágja u alakúra! Borzalmas! Aztán várhatok megint, míg megnő. Szerintem is amúgy mesterfodrász képes csak jól levágni.
2010. szept. 27. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem is ez a bajom! van egy fodrász akit nagyon kedvelek, meg jó áron dolgozik, csak bármilyen hajat kérek kb. ugyanolyanra vágja le :S

egyszer voltam egy igazán jó fodrásznál, fiatal srác volt, nem volt túl drága, és teljesen olyan hajat vágott amilyet kértem! csak, hogy lásd, milyen szerencsés vagyok, miután megtaláltam, kb. egy hónap múlva kiment Angliába dolgozni :)

2010. szept. 27. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Jujj, velem is hasonló volt :D sose csinálták meg jól a hajam.Erre találtam egy fiatal, friss fodrászcsajszit, aki naggyon tökéletes frizut csinált.2x voltam nála, erre átment a Dunántúlra...:D
2010. szept. 27. 13:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy diák vagyok.. nincs pénzem mesterfodrászra.. örülök ha a tandíjat kitudom fizetni amit majd a diplomáért kérnek..:(
2010. szept. 27. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!