Kentek a napvédő krémre még rendes naptejet is?
Figyelt kérdés
Sosem tudtam, hogy egy fényvédő krémre kell e felkenni még naptejet vagy sem. Mondjuk én szoktam, de néha túl soknak, nehéznek érzem, meg úgy csillog az arcom, mert ugye felkenem a szérumot, akkor az arckrémet, akkor várok míg beszívja a bőröm, utána ráteszek még egy másik fajta arckrémet, utána egy enyhe hámlasztót hogy a krémek behatoljanak a bőr alá, majd napvédőt, majd egy sima naptejet.2022. okt. 8. 09:55
2/2 anonim válasza:
Nem, de nem is kell. Elég a fényvédő, csak az adjon megfelelően erős védelmet és használj belőle elegendő mennyiséget. Ha ez megvan, teljesen felesleges rétegezni még rá, úgy nem is csoda, hogy nehéz és csillog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!