Miért van értelme a hajbeültetésnek? Én azt hinném hogy ha már elkezdtem öregedni és kihullott a hajam attól nem igazán lesz semmi se jobb ha vissza rakatom
Figyelt kérdés
2022. okt. 4. 05:03
11/25 A kérdező kommentje:
Ezt már Gyurcsány is előadta 16 éve.
Nem hazudtunk csak nem mondtunk igazat.
2022. okt. 4. 09:34
12/25 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel a smink is hazugság.
13/25 anonim válasza:
Fiam te hordassz ruhákat, cipőt? Az nem hazugság, mert tetteted, hogy egy vastag bundád meg egy kérges bőrréteg a talpadon ami megvéd az időjárástól?
Te megfőzöd a kaját? Miért tetteted, hogy a gyomrod meg tudja emészteni a csirkét, mikor csak előkészítve tudod megenni?
Szemüveges vagy? Volt fogszabid? Vettél már be aszpirint ha fájt a fejed?
Borotválkozol? Vágatod vagy fested a hajadat? Használtál már számológépet?
Autót, vonatot, biciklit?
Házban laksz, vagy kinn a természetben?
14/25 anonim válasza:
#13 Köszönöm, valami hasonló kommentet akartam én is ideírni :D
15/25 A kérdező kommentje:
12 az
2022. okt. 4. 10:24
16/25 A kérdező kommentje:
Az nem hazugság ha valakinek nem mondunk el olyasmit amit már tud.
2022. okt. 4. 10:26
17/25 anonim válasza:
Miért bánt téged, ha valakin hajbeültetést végeznek? Ha lenne egy lányod vagy fiad, aki 20 éves korában elveszti a haja nagy részét, és ezért önbizalomhiánya lesz és szeretne hajbeültetést, mert attól jobban érezné magát, akkor elítélnéd miatta? Mert hogy az hazugság?
18/25 anonim válasza:
Akkor hazugság a smink, a plasztika, az edzés stb.
Nincs baj azzal, ha valaki költ arra, hogy jobban nézzen ki.
19/25 A kérdező kommentje:
Nem engem bánt hanem azt aki Sandokanhoz megy hozzá de Kojakot kap
2022. okt. 4. 12:07
20/25 anonim válasza:
Miért nem válaszolsz a kérdésemre? (#17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!