Párától szöszösödő, szanaszét álló hajjal mit lehet kezdeni?
A hajam alapból is száraz, de párás, esős időben, magyarán egész ősszel és tavasszal, de sokszor nyáron is, ha olyan az időjárás, akkor szöszössé, szálkássá válik, és teljesen ápolatlannak néz ki. Ezzel mit lehet kezdeni? Más lányoknak mitől marad selymes a hajuk a párás időben is? Én ha kivasalom vagy behullámosítom, de kilépek az utcára ilyen időben, akkor pár percek múlva elkezd szöszösödni. :( Így hiába bajlódtam egy csomót, hogy szépen megcsináljam a hajam, mert tönkremegy azonnal.
Kb a hajam közepétől egész a végeikig szokott ilyen lenni, meg elöl a kis babahajak, rövidebb tincsek. A hajam vége meg alapból sokszor száraz, arra van esetleg tippetek? Sampont, balzsamot, pakolást is szoktam használni, de a fenti problémákon egyik se segített igazán.
Göndör a hajad? Nekem is probléma ez IS. :D
Sok helyen olvastam a hajhabot, de csak keveset. Én nem használom, de az egyik ismerősöm igen. Állítólag az is szárít, de egyben tartja a hajat, nincsenek szanaszét a tincsek.
Mikor levágatod, ne lépcsőzetesen vágják, hanem a végét egyenesen, akkor minden tincs egyforma hosszú. Babahajat is rögzítheted, sok termék van. Esetleg hajspray.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!