Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Párától szöszösödő, szanaszét...

Párától szöszösödő, szanaszét álló hajjal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

A hajam alapból is száraz, de párás, esős időben, magyarán egész ősszel és tavasszal, de sokszor nyáron is, ha olyan az időjárás, akkor szöszössé, szálkássá válik, és teljesen ápolatlannak néz ki. Ezzel mit lehet kezdeni? Más lányoknak mitől marad selymes a hajuk a párás időben is? Én ha kivasalom vagy behullámosítom, de kilépek az utcára ilyen időben, akkor pár percek múlva elkezd szöszösödni. :( Így hiába bajlódtam egy csomót, hogy szépen megcsináljam a hajam, mert tönkremegy azonnal.

Kb a hajam közepétől egész a végeikig szokott ilyen lenni, meg elöl a kis babahajak, rövidebb tincsek. A hajam vége meg alapból sokszor száraz, arra van esetleg tippetek? Sampont, balzsamot, pakolást is szoktam használni, de a fenti problémákon egyik se segített igazán.

2022. okt. 2. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez hajtípustól is függ, van akinek magától is szép marad a haja, hiába párás az idő. Átérzem a problémádat, nekem is ilyen. A hajvégápolóolaj csodát tesz, hajmosások között is tudod használni, ha szárazabbnak érzed a végeket. Sajnos a babahajak ugyanúgy össze-vissza fognak állni, hiszen arra nem hat, akkor nagyon hamar zsíros lenne, ha oda is kennéd. Én annyit szoktam csinálni, hogy mikor beérek egy épületbe, akkor kézzel amennyire tudom, megigazgatom, ha meg semmi nem segít, inkább összekötöm aznapra. Lehet amúgy kapni olyan spirált, amivel a babahajakat ha átfésülöd, fixálja őket. Én még nem próbáltam, de vélemények alapján jó és praktikus, mert ezt könnyen magaddal tudod vinni (kb. akkora, mint egy szempillaspirál), nem úgy, mint pl. egy hajlakkot. DM-ben biztosan kapható 2 féle is, az egyik baleás, a másik talán got2b-s, de abban nem vagyok biztos. Hajlakkos állvány környékén keresd.
2022. okt. 2. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Levágni.
2022. okt. 3. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet kapni haj szálkásodás elleni készítményeket, csak nem szabad túl sokat tenni a hajra, mert akkor meg úgy néz ki, mintha zsíros lenne. A hajolaj is jó, de nekem önmagában nem sokat segített. Amióta körkefével szárítom be a hajam, azóta jobban néz ki, nem áll annyira szanaszét.
2022. okt. 3. 21:54
 4/4 anonim válasza:

Göndör a hajad? Nekem is probléma ez IS. :D

Sok helyen olvastam a hajhabot, de csak keveset. Én nem használom, de az egyik ismerősöm igen. Állítólag az is szárít, de egyben tartja a hajat, nincsenek szanaszét a tincsek.

Mikor levágatod, ne lépcsőzetesen vágják, hanem a végét egyenesen, akkor minden tincs egyforma hosszú. Babahajat is rögzítheted, sok termék van. Esetleg hajspray.

2022. nov. 19. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!