Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok, megéri egy...

Mit gondoltok, megéri egy sokkal drágább hajfesték, minte gy olcsóbb? Pl. Egy 2000ft-os hajfesték?

Figyelt kérdés

Mennyivel 'egészségesebb' egy drágább hajfesték?

Sajnos nekem vékonyszálú a hajam, azt mondták, hogy így annyira ne is fessem be. De én beszeretném festeni, mert szinte semmilyen szinű a hajam.

Milyen hajfestéket kéne vennem, ami tartós ugyan, de nem roncsolja annyira a hajamat?

18.l

2010. szept. 26. 17:32
 1/8 A kérdező kommentje:

mint egy olcsóbb*

Még az lenne a kérdésem, hogy milyen márkájú hajfestéket ajánlotok ami jó, tartós?

2010. szept. 26. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem megéri kicsit drágábbat venni,mert mikor Én Palette (700-800 Ft) hajfestéket használtam, sokkal durvább tapintású volt a hajam, mint most.

Azóta L'Oréal Casting Créme Glossal festem, ami kb. 1500 ft, de nagyon imádom, és ammónia mentes, jó illata is van. :)

De ez csak az Én véleményem. :)

2010. szept. 26. 17:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Pont ammónia mentesre gondoltam:)

2010. szept. 26. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és azt nem írtam, hogy mennyire tartós.

Hát annyira, hogy június elején festettem be utoljára vele a hajamat, étcsokoládé-barnával, és nem akar kopni, pedig már szeretnék egy kicsit világosabbat. :D

Mindenképp próbáld ki szerintem. :)

2010. szept. 26. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megéri a drágább festék. Ha nem ősz a hajad akkor simán jó a színező is (mint a casting). Sőt még jobb is mert ahogy telik az idő kopik és kevésbé lesz éles vonal a lenőtt és a festett rész között. Természetesebbnek hat. Ez mondjuk csak nagy színeltérésnél fontos.
2010. szept. 26. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég összetett. A nagyon olcsók azok általában tényleg nem olyan jók, de azért érdemesebb alaposan átvizsgálni, hogy ki a gyártója egy-egy hajfestéknek. Szerintem a loreal és a garnier a legjobbak, bár a garnier olsóbb, de ha jobban megnézed az apró betűket a dobozobn, akkor azt is a loreal gyártja, és mivel mindegyiket próbáltam, ezért állíthatom is, h a minőségük is egyezik (sőt, még az illatuk is). A lorealban több az utóápoló balzsam...

De pl ott van a palette és a schwarzkopf többi márkájának az esete, amiből szintén van olcsóbb és drágább is, de a drágább se jobb, mert szinte soha nem lesz olyan színű az ember haja, mint amilyet várna... Azt nem tudom, hogy mennyire károsítja a hajat, mert egyszeri próbálkozások után mindig elment a kedvem a további kísérletezéstől, és ugye csak hosszú távon károsak.

Szóval azért nem elsősörban az ártól függ, de én pl olyan nagyon olcsó, noname hajfestéket ki se mertem soha próbálni...

Egyébként a legkevésbbé az károsítja a hajad, ha a fodrásztól kérsz ammóniamentes hajfestést, mert akkor speciálisan a te hajadra keveri a hajfestéket és ez sok esetben kevesebb hidrogént is jelent, plusz tud utána külön ápoló pakolást is tenni a hajadra, amitől a szín is tartósabb. Meg azért a professzionális termékek a legjobbak. Egyébként ezt se nagyobb művészet otthon kikeverni, mint a boltit, a baj az adagolással van, nameg az utóápolással, de ha van az ismerőseid között olyan, aki rendelkezik gyakorlattal, akkor megpróbálhatod...

És amikor újra fested, akkor mindig csak a tövét fesd, mert az nagyon károsítja, ha minden hónapban átmész az egészen...

2010. szept. 26. 20:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)Ha valakinek van még jó tanácsa jöhetnek még természetesen.

Én sem úgy godnoltam, hogy minden hónapba az egészet újra festeni:) Csak a tövét kell.

Még gondolkodok rajta, hogy befestessem-e mert félek, hogy kihullik a hajam tőle. Eddig csak szőke melír volt benne..És festés után eléggé hullott tőle a hajam.:S

2010. szept. 26. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
és a syoss milyen? próbálta már valaki?
2010. nov. 9. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!