Mit tegyek ha nőként szőrös az arcom?
24 éves vagyok
Mindig erősebb volt a szőrzetem mindenhol de a legjobban az arcszőrzettel nem tudok mit kezdeni emiatt szinte semmi önbizalmam nincsen.
Kb. 2 éve gyantázom az arcom, de már egy ideje az sem akar működni meg az csak pár napig sima aztán kezd visszanőni.
Gyantázás után 1-2 nappal már ki is pattog az arcom, alapból szép lenne az arcom, de mire kitisztul a pattiktól addigra visszanő a szőr.
Létezik erre megoldás? Emiatt nem merek belemenni egy párkapcsolatba sem, de most már nagyon szeretnék.
A végleges szőrtelenítésről mi a véleményetek, azt olvastam róla ha nem elég fekete a szőr akk nem is válik be, de ahhoz elég sötét hogy megkeseritse az életem.
Először orvos. Lehet hormonális oka van a szorosodesnek.
Másodszor van egy kozmetikus Vízi Georgina a neve és photonjet ipl-lel dolgozik és pcos vendegein is jó eredményt ér el.
Ha neked is ilyen lenne az arcod akkor megértenéd!
Emiatt havonta egy -két alkalommal talkozom a sráccal akivel ismerkedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!