Mit csináljak hogy egyenes maradjon a hajam? Nemrég csináltattam keratinos hajkezelést 35 ezerért,tény hogy selymesebb lett a hajam de az egyenesség kb. egy hétig tartott amikor elvileg három hónapig kellett volna hogy tartson.
Keratinos "tartós" hajkiegyenesitesem nekem is volt, az ígért 3-6honapig tartó egyenessegbol, kb. 2het volt🥲 (Nekem 44ezer volt)
Én aztán feladtam és elkezdtem elfogadni a hajam, de ha te mindenkepp egyenesen szeretnéd, akkor ilyen desztillált vizes hajvasalók (gozolos) azok elvileg jok, és kevésbé roncsolják a hajat. Persze mellette hajmosaskor használj hajpakolast, meg hajolajat kenjel a száraz hajvegekre.
Betartottad az összes utasítást? Melyik terméket használta a fodrász?
Én cicochokora járok évente kétszer, az első 72 órában kell odafigyelni, meg szulfátmentes samponnal mosni, és gyönyörűen tart hónapokig.
Különböző erősségű a szer, nekem a legerősebbel dolgozik a fodrászom, nem extrém, de göndör a hajam, bár vékonyszálú.
Mit használsz a hajadra, hogyan történik a hajmosás-szárítás?
Én bár kisvárosban csináltattam,de nekem csak 15 000 volt.
Ettől sajnos nem lesz teljesen egyenes hajad hónapokig.
Sőt ha erősen hullámos a hajad,akkor nem is jó,mert ez a nagyon göndör hajra való.
Enyém kb olyan volt,mint a külföldieknek,órákat szenvedtem a kibontásával.Kezeléstől bár csodát nem kell várni,azóta nekem inkább erősen hullámos,a hatalmas göndörség szerencsére eltűnt.
Pontos grammot nem tudsz? Lehet, hogy kevés volt.
Vagy a gyengébb változatot használta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!