Hullámos/göndör hajú lányok?!

Lépj be a göndörkozosseg vagy Herczeg Gyöngyi fb csoportjába és rengeteg tippet, trükköt tudsz tanulni.
Egyreszt fontos a vágás, hogy milyen fazonra van vágva, másrészt a termékek és a hidratálás-feherje egyensúlytól is függ mennyire maradnak meg a tincsek.
Rögzítéshez meg hajzselét vagy lenmag zselét szoktak használni. 2 mosás között meg frissítik a hullámokat.

Ne vasald, régebben én is vasaltam, mert ilyen szöszös volt, tönkre ment, letört a hajam. A szállós pufisság azért van, mert nem tudnak formába állni a hajszálak. Vagy szárítsd egyenesre, ez eleinte nehéz de megtanulható, vagy curly girl method. Én úgy szoktam hogy hajmosás után olajjal felfelé nyomogatom, aztán egy törölközővel vagy pólóval rögzítem a behullámosodott tincseket, mintha ilyen összehúzodott rugók lennének.
Kb hetente mosok hajat, ezt a felfelé nyomogatást naponta elkövetem, vizes olajos kézzel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!