Milyen sampont ajánlanátok vékony szálú, zsíros tövű, szárazabb végű hajrá, ami hajhullás ellen is jó lehet és nem bántja a fejbőrt?
Figyelt kérdés
Korábban Head&Shoulders-t használtam attól viszont hajmosás után "szállt" a hajam. Avonos samponok nem voltak túl jók a fejbőrömnek. Saját márkás Dm-es és Rossmann-os sampont is használtam, egész jók voltak, viszont most használok egy gyógyvizes sampont (Harkányból, myaralásból hoztuk haza). Na ez bevált. A gondom csak az nehezebben beszerezhető. Alapvetően még nem lenne gond hogy 1500/1800 Ft egy tubus, sőt ennyit simán megérne nekem, csak hát ugye 1500 Ft lenne a szállítás. Ezért szeretnék találni valami könnyebben elérhető sampont. Mit ajánlotok?2022. szept. 23. 14:32
1/2 anonim válasza:
Alpecin samponok között nézz szét esetleg
2/2 anonim válasza:
Nekem vékony szálú, zsíros, vége törik.
Szóval tiedhez hasonló, csak nem hullik (szedek rá vitamint, azóta ez nem gond)
Az egyetlen sampon, amitől sem a töve nem lett zsírosabb, sem a vége nem száradt ki még jobban, az az ultra szenzitív, minden mentes sampon.
Egy próbát megér, mert kárt biztosan nem okoz, és olcsó is (DM kb 500 ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!