Milyen bőrhámlasztót tudtok? Piros kiütésekre epilálás után mit rakjak?
1, Házi vagy bolti bőrhámlasztás érdekelne.
2, Epiláltam pár évig, de már 2 éve abbahagytam viszont nem tüntek el az epilálás utáni pöttyök a lábszáramról. Kentem körömvirágkrémmel, curiosával, supradermmel, testábolóval de csak egy kicsit halványodtak. Nagyon csúnya, olyan mintha sebes lenne, piros a bőröm alatt. Nem pattanás. Kérlek segítsetek.
1. Ősi, bevált: tojás sárgáját verd havosra. Ecsettel vidd fel, ahogy a maszkot szokás. Hagyd rászáradni, közben ne mozgasd az arcizmaidat. Jó félóra, filmszerűen le tudod húni. Aztán langyos vízben alaposan mosd meg az arcodat.
2. Bőrgyógyász.
The ordinary glikol sav.
Ez egy hámlasztó, nem kell minden nap használni, csak 1-2-3-.. alkalomamal egy héten.
Kifejezetten jó erre a problémára.
És az arcodra is jó, a hónaljra feketés szín ellen is jó, hajadra is.. igazi mindenes.
Ezt nagyon ajánlom.
És persze ez mellett hidratálás!! Skinsmarton keresd meg ezt a glikorsavat és olvasd el amit írnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!