Hosszú haj egy srácnak?
Figyelt kérdés
Ismerőseim mindig megszolnak érte, ennyire nem elfogadott egy srácon?
(majdnem a vállig ér) 19f
2022. szept. 23. 02:25
1/10 anonim válasza:
Jézusnak is volt és Radics Petinek is van.
2/10 anonim válasza:
Teljesen oké. Csajoknak bejön.
5/10 anonim válasza:
Mindenkinek más a stílusa valakinek bejon, valakinek nem. De a tobbsegnek (lanyoknak) nm Jon be
6/10 anonim válasza:
Nekem meg már hátközépig ér. Lány és fiú ismerőseim is megdicsérik mindig, hogy milyen szép a haqjam. A lányok még irigyelni is szokták. Rengeteg férfinak van hosszú haja, külföldön meg mégtöbbnek.
7/10 anonim válasza:
Elfogadottnak elfogadott, de a csajok többségének nem jön be, ahogy nekem sem.
16/L
8/10 anonim válasza:
Ha ápolt, akkor nincs vele gond. Bár én ahány hosszú hajú fiút ismertem eddig, valahogy mindnek zsíros, fésületlen volt a haja. 😖
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy elfogadott, de nekem csak a borotvált kopasz "hajviselet" tetszik a pasikon. 24L
10/10 NTBS válasza:
Ez egyénfüggő.
Van, aki szereti és van, aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!