Nőhet 2 hónap alatt 3cm-t a haj vágás után?
Figyelt kérdés
Kb. 15-20cm volt vágva belőle, és én is észrevettem, és mások is megjegyezték már, hogy hogy megnőtt. 3-4cm.2010. szept. 26. 10:27
1/4 anonim válasza:
Nekem is gyorsan nő :( Ami rövid frizuránál nem olyan előnyös, hiszen egy-két hónap múlva teljesen elveszti a formáját, és nem áll sehogy...
2/4 anonim válasza:
Fodrász után az első hónapban nekem is 4 centit vagy többet nő. Most voltam 28-án én is fodrásznál az alsó ajkamig kértem a frufrum és most meg az állam alá ér már :/
Szóval igen, nőhet! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Először csodálkoztam, hogy ennyit nőtt. Így is hátam közepéig ér, hogy 20 cm le lett vágva belőle. Most egy ideig akarom kb. 2 havonta vágatni, mert előtte csak ritkán vágtam, és egészségtelen volt a vége. Ettől gyorsabban fog nőlni, nem?
2010. szept. 26. 10:59
4/4 anonim válasza:
Attól hogy vágnak belőle még nem fog meggyorsulni a haj növekedése. Viszont ha töredezik akkor állandóan letörik a vége így nem látod hogy nőne. De... emiatt nem kell levágni, ha növeszteni akarod akkor vegyél jóféle hajvégápolót, ettől nem fog töredezni, nem kell vágni belőle és így hamarabb megnő olyan hosszúra amilyenre szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!