Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiként soknak számít, ha...

Férfiként soknak számít, ha havi kb. 20 ezret költök fodrászra?

Figyelt kérdés

Átlag keresetem van.

Nem vagyok túl jóképű férfi, és nyilván nem segít rajtam sokat egy jó frizura sem, de nekem sokat számít, az önbizalmamat megdobja legalább 3-4 napig amíg "friss".

A környezetemben mindenki meglepődik rajta, hogy mennyit költök fodrászra (nyilván csak a tágabb-szűkebb családtagoknak, esetleg a barátaimnak mondom)

Kicsit én is sokallom, de barber shopba járok mert a más egyéb fodrászokkal nem voltam elégedett.

Alkalmanként 8 ezret hagyok ott, de ebben a szakáll is benne van, meg 500 forint jatt.

Szóval most 16 ezer/hó.

Ha többet keresnék hetente mennék, egyébként tudnám másra is költeni ezt a pénzt.

Elsősorban tényleg csak azért költök ennyit mert a lelkemnek jót tesz.

Szerintetek ez sok?

2022. szept. 18. 18:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jaj istenem, most egy 1-2 centis hajról beszélünk?

Mert azt megnézném hogy belenyír magának egy átmentet, és hogy mennyire nyírja egyenesen.

Az meg, hogy egy géppel végig tolja az egészet, kb lehetne nullás is, csak 1-2 centisre állítja a gépet....

Ha meg tényleg nyír magának bele egy szép átmentet akkor ne csak csinálja hanem tanítsa is, biztos sok fodrászt érdekelne.

Na de tényleg váljék egészségére, abszolút nem érdekel milyen a haja, nagyon ügyes és tehetséges bármit is csinál, de kérlek ne offold tovább a kérdésem azért mert nem hiszem el hogy mennyire ügyes a párod.

2022. szept. 18. 21:00
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Neked pszihológus kell, nem barber.
2022. szept. 18. 21:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is annyit költök. Vágással, festéssel.
2022. szept. 18. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok. Jobban érzed magad tőle, nem egy nagy összeg ez már sajnos manapság. Ha ennyit nem költhet már el az ember magára, akkor minek bármibe is belefogni?
2022. szept. 18. 21:12
 15/17 anonim válasza:
100%
Fodrászom 2800 forintért dolgozik Budapesten, tőlem 1 órára dolgozik mégis hozzá járok ügyessége miatt (egyéb szalonokban rendre csalódtam). 2 havonta járok, így 1500/hó-t fizetek. Számomra sok lenne havi 16e, bár nekem nem jelent különösebb örömet a frissen vágott haj.
2022. szept. 19. 12:22
 16/17 anonim ***** válasza:
34%
Én kb. havi 3000-et költök borotvahabra és cserélhető pengére, és számomra iszonyat jó érzés frissen borotvált fejjel kimenni. Próbáld ki te is.
2022. szept. 21. 14:57
 17/17 anonim ***** válasza:
En is ugyan ennyit koltok, 8 ezer / alkalom, volt olyan honap amikor 3x is mentem...
2022. szept. 22. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!