Lányok, bejönnek vagy keltenek bennetek valamilyen érzést azok a fiúk, akiknek a hajuk és szemöldökük nem egyforma színű?
Figyelt kérdés
Alapból nekem eltérő színű, a szemöldököm elképesztően fekete, a hajam pedig világosabb barna. 20F2022. szept. 17. 18:32
1/7 anonim válasza:
Nekem tetszik az ilyen kombó😍Milyen színű a szemed?
2/7 A kérdező kommentje:
Barnás zöld:D
2022. szept. 17. 19:22
3/7 anonim válasza:
Ez jól hangzik, kivéve, ha festett valamelyik. De mint látom, a te esetedben nem, szóval ez figyelemfelkeltő lehet (nem feltétlenül szép, de valószínűleg odavonzza a tekintetet - ha meg jól is néz ki, szuper).
5/7 anonim válasza:
Neked tetszene egy ugyanilyen adottságú nő kék szemmel?
6/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges:3
2022. szept. 19. 15:40
7/7 anonim válasza:
Nekem az jön be, ha semmi haja nincsen (vagyis tökéletesen simára borotvált a feje), és ahhoz lehet bármilyen színű szemöldöke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!